Ο σύμμαχος σου ενάντια στον σχολικό εκφοβισμό!

Χριστόδουλος Ζηκίδης, Συγγραφέας

Χριστόδουλος Ζηκίδης Συγγραφέας

Βιογραφικό

Ο Χριστόδουλος Ζηκίδης είναι Συγγραφέας και σύμβουλος για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού στην Ελλάδα.​

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτητής του τμήματος ψυχολογίας του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με γνωστικό αντικείμενο την παιδοψυχολογία και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού. ​

Είναι συγγραφέας του βιβλίου: «Το παιχνίδι μέσα από τα μάτια μου», που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, στο οποίο περιγράφει την προσωπική του ιστορία, έτσι όπως ο ίδιος έζησε τον σχολικό εκφοβισμό , θέλοντας να μοιραστεί την πραγματικότητα που ζεί ένα θύμα του σχολικού εκφοβισμού και προτείνει όλους τους τρόπους καθώς και τις κινήσεις που θα ήταν καλό να κάνουν οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών που πέφτουν θύματα εκφοβισμού, έτσι ώστε να τα βοηθήσουν να ξεφύγουν από τον σχολικό εκφοβισμό και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αποτελεσματικά.

 

 

Άς συστηθούμε

Γειά σε όλους, είμαι ο Χριστόδουλος και όπως ήδη μάλλον γνωρίζεις είμαι σύμβουλος για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω όλα τα παιδιά να ξεφύγουν από τον δύσκολο δρόμο του ενδοσχολικού εκφοβισμού.

Πώς θα γίνει αυτό;

Μέσα από το βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα καθώς και μέσα από τα βιντεομαθήματα που θα βρεις σε αυτήν την ιστοσελίδα θα προσπαθήσουμε παρέα να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο και την κατάλληλη βοήθεια που το παιδί σου κι εσύ χρειάζεστε.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω με ότι κι αν χρειαστείς καθώς μπορείς να μου στέλνεις email ή να με βρίσκεις σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα εάν αυτό σε εξυπηρετεί. Εγώ και η ομάδα το woocommerce-165911-897231.cloudwaysapps.com είναι εδώ για να σε βοηθήσει και δεσμεύεται για την απόλυτη εχεμμύθεια και προστασία των όσων μοιράζεσαι μαζί μας.

Η φιλοσοφία μου

Ως λάτρης της προσωπικής εξέλιξης , προσπαθώ πάντα να πετυχαίνω στο μέγιστο βαθμό τους στόχους που έχω θέσει. Έτσι λοιπόν περνάω πολλές ώρες με το να διαβάζω βιβλία σχετικά με την προσωπική εξέλιξη και την αυτοβελτίωση, όπως επίσης και διαβάζοντας βιβλία και επιστημονικά άρθρα σχετικά με την παιδοψυχολογία που τόσο πολύ λατρεύω.

Ο στόχος μου

Στόχος μου είναι να γίνει αυτή η ιστοσελίδα, ο πραγματικός σύμμαχος σου στην αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού και να καταφέρει να αγαπηθεί από όλους τους επισκέπτες της.

Θέλω να σου ζητήσω κάτι

Θέλω με κάθε επίσκεψη σου σε αυτήν την ιστοσελίδα να αισθάνεσαι οικεία, μην ξεχνάς ότι γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που δημιουργεί ο σχολικός εκφοβισμός και ότι μπορώ να καταλάβω την ανυσηχία σου ως γονέα, αλλά και το κάθε πρόβλημα που το παιδί σου αντιμετωπίζει.

 

Τι σου προσφέρω;

Στο fightBullying.gr, εκτός από το βιβλίο μου, και τα  online/ψηφιακά σεμινάρια με συμβουλές για το πώς μπορεί ο κάθε γονέας  να βοηθήσει το παιδί θύμα αλλά και το παιδί θύτη του σχολικού εκφοβισμού, θα βρείς και επ’αόριστον ηλεκτρονική επικοινωνία και θα αντιμετωπίσουμε παρέα οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί το παιδί σου ή έσενα τον ίδιο ώς γονέα. Εδώ θα μου επιτρέψεις να σου πώ πώς ως συμβουλευτικός ιστότοπος προτείνουμε τρόπους και τεχνικές αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού και δεν προσπαθούμε σε καμμία περίπτωση να αντικαταστήσουμε την ιατρική/επιστημονική συμβουλή ή προτροπή.

Πριν σε χαιρετήσω, θα ήθελα να σου ζητήσω μία χάρη. Πριν στείλεις μήνυμα ή προχωρήσεις στην οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά σε παρακαλώ πολύ διάβασε πολύ προσεκτικά τους όρους χρήσης μας.

Σε ευχαριστώ!​