ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ:

Βασική προυπόθεση για την αγορά ενός σεμιναρίου ή βιντεομαθήματος είναι η εγγραφή σας στον ιστότοπο, η οποία εξασφαλίζει και την αυτόματη πρόσβασή σας στα προιόντα και τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (εκτυπωμένα βιβλία,διακοσμητικά)
Σας αποστέλλουμε τα προιόντα εντος 2-3 εργασιμων ημερών

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η παρούσα ιστοσελίδα και το διαδικτυακό περιεχόμενο αυτής  δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή ή να παράσχει γνώσεις ιατρικής ή άλλης επιστήμης. Για έγκυρες πληροφορίες, παρακαλούμε ζητάτε πάντα τις συμβουλές των ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού. Το «Fightbullying.gr» δεν συστήνει ή προτρέπει, επαγγελματίες, επιστήμονες, προϊόντα, γνώμες, υπηρεσίες ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στην Ιστοσελίδα. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται από το «Fightbullying.gr» ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα, γίνεται με προσωπική αποκλειστική ευθύνη του χρήστη/επισκέπτη.

Η ιστοσελίδα «Fightbullying.gr» δεν έχει σε καμία περίπτωση σκοπό να αντικαταστήσει την συμβουλή ειδικών επιστημόνων.

Η ιστοσελίδα «Fightbullying.gr» προτείνει τρόπους και τεχνικές για να βοηθήσετε εαν είσθε γονέας ή καθηγητής, τα παιδιά ή τους μαθητές σας.
H παρούσα ιστοσελίδα λειτουργεί υπό την δικαιοδοσία και την έγκριση της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΖΗΚΙΔΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «GrekoMedia». Όλο το διαδικτυακό περιεχόμενο στον ιστοχώρο«Fightbullying.gr», συμπεριλαμβανομένων, χωρίς κανέναν περιορισμό, των κειμένων, του λογισμικού, ονομάτων, λογότυπων, εμπορικών σημάτων, σημάτων υπηρεσιών, εμπορικών ονομάτων, εικόνων, φωτογραφιών, εικονογραφήσεων, ηχητικών κλιπ, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της παραπάνω εταιρίας καθώς και του Χριστόδουλου Ζηκίδη ατομικά, υποκείμενη στις σχετικές περί πνευματικής ιδιοκτησίας διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Η εταιρεία «GrekoMedia», καθώς και ο Χριστόδουλος Ζηκίδης διαθέτουν ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίπτωση ως διαχειριστές και δικαιούχοι του «Fightbullying.gr», τα πνευματικά και άλλης φύσεως δικαιώματά τους στην παρούσα Ιστοσελίδα, το περιεχόμενο και τις πληροφορίες της, καθώς και σε κάθε αντίγραφό τους, οποιουδήποτε είδους και μορφής. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού αυτού, το οποίο όμως μπορεί να αποθηκευτεί προσωρινά στη μνήμη του υπολογιστή σας όσο βρίσκεται online. Η GrekoMedia διατηρεί την ευχέρεια να σας παρέχει ρητά τη δυνατότητα φόρτωσης, χρήσης ή εκτύπωσης οποιουδήποτε χρήσιμου διαδικτυακού υλικού το οποίο αποτελεί κατά τα ως άνω, ιδιοκτησία της, όπως και το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, απόσυρσης της ως άνω παροχής. ​ ​ Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο του  ιστοτόπου «Fightbullying.gr» ανανεώνονται ή τροποποιούνται συνεχώς κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεδομένης της φύσης του διαδικτύου, του όγκου και της συνεχούς ροής ή/ και μεταβολής των μεταδιδόμενων μέσω αυτού πληροφοριών, η «GrekoMedia» δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση ως προς την πληρότητα, ακρίβεια, επάρκεια και επικαιροποίηση των πληροφοριών που περιέχει η παρούσα ιστοσελίδα. Ως εκ των άνω, η «GrekoMedia» και οι συνεργάτες της, δεν έχουν, ούτε αποδέχονται σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή επανόρθωση οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και τυχαίας ή συνεπαγόμενης θετικής ή αποθετικής ζημίας ή ανακρίβειας, έστω και μελλοντικής, την οποία ενδέχεται για οποιονδήποτε λόγο και αιτία να υποστεί ο χρήστης/επισκέπτης ως εκ του περιεχομένου ή της χρήσης ή της αδυναμίας πρόσβασης και χρήσης της Ιστοσελίδας και των περιεχόμενων σε αυτήν πληροφοριών. Η χρήση της Ιστοσελίδας, των υπηρεσιών και των πληροφοριών που παρέχονται μέσα από αυτήν γίνεται εξ ολοκλήρου υπ’ ευθύνη του επισκέπτη/χρήστη. ​

*Όροι επικοινωνίας

Πριν απο την οποιαδήποτε επικοινωνία θα θέλαμε να γνωρίζετε τα παρακάτω:

1)Η επικοινωνία απο  άτομα κάτω των 17 ετών χωρίς να γίνεται εν γνώση γονέα ή κηδεμόνα αυστηρώς απαγορεύεται.

2)Η επικοινωνία μεταξύ του Χριστόδουλου Ζηκίδη και του αποστολέα, όπως και οι προσωπικές πληροφορίες που αυτός μοιράζεται με τον συγγραφέα αποτελούν άκρως προσωπικά δεδομένα τα οποία σεβόμαστε πλήρως και για τα οποία σας εγγυώμαστε απόλυτη εχεμύθια.

3)Οφείλλουμε να σας ενημερώσουμε πως εσείς ώς αποστολέας έχετε την αποκλειστική ευθύνη των όσων μοιράζεστε μαζί μας και πώς η«GrekoMedia», ο Χριστόδουλος Ζηκίδης και οι συνεργάτες μας  δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για το περιεχόμενο της εκάστοτε επικοινωνίας που μας αποστέλλετε πέραν αυτής του άρθρου 2.

*ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙKAIO

Απαγορεύεται ρητά η άσκοπη χρήση των πληροφοριών επικοινωνίας του συγγραφέα για αποστολή υβριστικών, προσβλητικών σχολίων καθώς και κάθε είδους μη ηθικά ορθών ενεργειών. Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν θέση βοηθητική για τον επισκέπτη καθώς μπορεί να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τον συγγραφέα. Σε περίπτωση μη ορθής χρήσης, ακολουθείται η διαδικασία της απόσυρσης της ως άνω παροχής και η «GrekoMedia» θα κινηθεί ενάντια σε τέτοιου είδους ενέργεια, αναλόγως του περιεχομένου που αυτή περιέχει. Η «GrekoMedia» ιδρύθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Σε περίπτωση διαμάχης σχετικής με την εταιρεία ή τον Χριστόδουλο Ζηκίδη, θα εφαρμοστεί ο Νόμος της Ελλάδος και την αποκλειστική δικαιοδοσία θα έχουν τα Δικαστήρια της Ελλάδος.

 Υπεύθυνος λειτουργίας: 

GrekoMedia Group

www.grekomedia.com